Istoric

Ne place să spunem că A.R.T. Fusion a luat naștere din dorința de a face o schimbare și din pasiune pentru Teatru Forum.

Mai exact, în 2005, 7 tineri motivați să producă o schimbare în viața tinerilor și îndrăgostiți de metoda teatru forum s-au reunit, undeva într-un beci din București, și au ajuns la concluzia că au nevoie de o organizație a lor.  Nu știau foarte multe despre ce înseamnă ONG-urile în general. Știau sigur că vor să producă o schimbare în comunitatea în care trăiesc, că au descoperit metoda perfectă pentru așa ceva - teatru forum, că vor ca și alți tineri să o descopere și că au alături oameni dragi și cu pasiuni comune.

Își doreau să își manifeste creativitatea și să transforme lumea din jurul lor. Prin Teatru Forum au învățat că pot schimba, că pot îmbunătăți, că pot crea, că se pot îndrepta către oamenii care au nevoie de ajutor, că pot crea un mediu pentru alți tineri să se dezvolte.

Așa a luat naștere Asociația A.R.T. Fusion (cu “A”, de la Atitudine, “R” de la “Realitate” și “T” de la “Transformare”) - un adevărat motor de schimbare socială și globală, care găsește resurse constante pentru a se alimenta cu energie - chiar și când ai crede că nu mai are de unde - deoarece resursa adevarată pentru orice energie de care am avea nevoie în A.R.T. Fusion este nevoia uriașă de schimbare în lume și pasiunea oamenilor care pun umărul la treaba.

ART Fusion este dovada vie că misiunea unei asociații, motivația oamenilor din ea și hotărârea în ceea ce facem sunt niște precondiții esențiale în reușita oricărei asociații de acest gen.

Comparând cu ceea ce am fost sau ne doream la început, A.R.T. Fusion a evoluat, s-a transformat, a devenit puternică și cu rezultate care ne motivează constant și acum.ADRESA
Str. Marin Serghiescu, Nr. 14, Apt. 6.
Sector 2 București

COPYRIGHT
A.R.T. Fusion