Campanii stradale

Campania stradală este o dimensiune alternativă de schimbare socială. Scopul campaniei stradale este acela de a identifica problemele din cadrul unei comunităţii, iar prin intermediul folosirii unor metode de animaţie stradală (teatru de stradă, flash mob, jonglerie, clovnerie etc.) şi prin crearea contextului potrivit de punere în aplicare, să-i facă conştienti pe oameni de problemele existente în comunitatea lor şi de posibilele căi de soluţionare a acestora.

Cu ajutorul campaniilor stradale poți ajunge în locuri în care alte metode de intervenție socială nu reușesc să ajungăpe stradă, pe nisip, pe iarbă, într-o parcare sau în mijlocul orașului și le oferă șansa celor din jur să asiste atâta timp cât doresc, din momentul în care doresc.

În anul 2008 am organizat prima campanie stradală în cadrul proiectului “Atitudine pe strada ta”, unde echipele care au lucrat folosind animația stradală i-au luat pe trecători prin surprindere și i-au fascinat cu un spectacol colorat, promovând astfel toleranța și îndemnând oamenii să ia atitudine.ADRESA
Str. Marin Serghiescu, Nr. 14, Apt. 6.
Sector 2 București

COPYRIGHT
A.R.T. Fusion