A.R.T. Fusion se pregătește de training.

Între 3 și 12 august o parte a echipei A.R.T. Fusion se mută la Băile Tușnad unde va organiza cursul internațional Embody Change organizat împreună cu organizația Rooms of Fulfilled Dreams din Letonia.

Proiectul își propune să introducă lucrătorilor de tineret metodologii de învățare bazate pe lucrul cu corpul și mișcare pentru ca aceștia să le folosească în diferite contexte de lucru cu tinerii și în educația non-formală.

Printre obiectivele proiectului se numără:

- Să capaciteze 28 de lucrători de tineret din 8 țări ale Europei să folosească metodologii de lucru cu corpul și mișcare în facilitarea grupurilor și lucrul cu tineri cu oportunități reduse.

- Să capaciteze 28 de lucrători de tineret din 8 țări ale Europei să folosească metodologii de lucru cu corpul și mișcare pentru a oferi suport tinerilor marginalizati să devină agenți activi în comunitățile lor.

- Să ofere un context pentru 28 de lucrători de tineret din 8 țări ale Europei să dezvolte și să testeze metode orientate către lucrul cu corpul și mișcare pentru a crea impact în activitățile cu tinerii din categorii dezavantajate.

Participanții la acest curs de formare sunt lucratori de tineret, facilitatori, lucratori sociali, care activează în organizațiile partenere din 8 țări ale Europei.

Partenerii în cadrul acestui proiect sunt:

ProAtlântico – Associação Juvenil (Portugalia),

Unique Projects (Lituania),

Seiklejate Vennaskond (Estonia),

Xeracion Valencia (Spania),

MLADINSKI CENTER DRAVINJSKE DOLINE (Slovenia),

YOU IN EUROPE (Grecia),

Piepildīto sapņu istaba (Letonia).

 

Proiectul Embody Change este finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+.

Acestea sunt doar căteva informații tehnice despre proiectul nostru. O să vă ținem la curent cu ce se întâmplă la fața locului pe parcurs. Fiți pe fază!


ADRESA
Str. Marin Serghiescu, Nr. 14, Apt. 6.
Sector 2 București

COPYRIGHT
A.R.T. Fusion